PERSONVERNERKLÆRING

Sist endret: 24. mai 2018

Introduksjon

Personvernet ditt er viktig for Coty Inc. og dets tilknyttede selskaper og datterselskaper («Coty», «oss», «vår/vårt/våre»), og vi forplikter oss til å beskytte personopplysningene dine. Denne personvernerklæringen («Erklæringen») gjelder vår bruk av personopplysningene dine når du:

  • Bruker de av våre nettsteder, mikronettsteder eller mobilapplikasjoner som viser denne Erklæringen (samlet: «Coty-nettsteder»);

  • Samhandler med oss via sosiale medier eller annonser og innhold på nettstedene til tredjeparter (samlet: «Coty-innhold»);

  • Benytter deg av tjenestene våre via stemmestyrte enheter;

  • Samhandler med oss via de nye teknologiene våre, som virtuell virkelighet og utvidet virkelighet;

  • Samhandler med oss generelt, som for eksempel ved å kontakte kundeservice eller forbrukerstøtte, eller delta på et utdanningsarrangement, messeshow eller annet Coty-arrangement.

Denne Erklæringen forklarer hvem vi er, hva slags informasjon vi samler inn om deg, hvordan vi bruker den (samt hvem vi deler den informasjonen med), vår bruk av informasjonskapsler og dine rettigheter og valgmuligheter når det gjelder personopplysningene dine. Med mindre annet er definert i denne Erklæringen, har termer med stor forbokstav som brukes i Erklæringen samme betydning som i våre Bruksvilkår.

Den relevante Coty-enheten som er ansvarlig for personopplysningene dine, vil være Coty-enheten som du ga personopplysninger dine til, men ettersom vi kan dele personopplysningene dine innad i gruppen vår, kan også andre Coty-enheter bruke opplysningene dine i samsvar med denne Erklæringen.

For mer informasjon om Coty-enheter som fungerer som behandlingsansvarlige for personopplysningene dine klikk her: («Liste over behandlingsansvarlige»). Våre tilknyttede merker finner du herCoty -merker»). Aktivitetene til ethvert selskap (inklusive enkelte Coty-merker) som ikke står oppført i Listen over behandlingsansvarlige styres ikke av denne Erklæringen. For disse Coty-merkene kan du se personvernerklæringen til gjeldende tredjepart for mer informasjon om hvordan denne bruker personopplysningene dine.

Hvis du har noen spørsmål eller bekymringer vedrørende bruken av personopplysningene dine, kan du kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen som er angitt i avsnittet «Hvordan kontakter jeg Coty?» i denne Erklæringen.

Hurtigkoblinger

Vi oppfordrer deg til å ta deg tid til å gjennomgå denne Erklæringen i sin helhet for å sikre at du er fullt informert. Hvis du imidlertid bare ønsker å se et bestemt avsnitt i denne Erklæringen, kan du hoppe til det avsnittet ved klikke på den aktuelle lenken nedenfor:

1. Hvem er Coty?

Coty er et verdensledende selskap innen skjønnhetspleie som lager kosmetikk, hudpleieprodukter, dufter, hårfarger og styling-merker. De tre avdelingene våre - Luxury, Professional Beauty og Consumer Beauty - huser ikoniske, globale merker og avholdte regionale merker. Luxury fokuserer på prestisjeparfymer og -hudpleie; Professional Beauty fokuserer på å betjene salongeiere og yrkesutøvere innen både hår og negler; og Consumer Beauty fokuserer på massedetaljhandel innen kosmetikk, produkter for hårfarging og styling, kroppspleie og dufter.

Formålet til Coty er å feire og frigjøre mangfoldet ved skjønnheten din. Vi er av den overbevisning at menneskehetens skjønnhet utgjøres av hvert enkelt individ, at skjønnhet er på sitt beste når den er ekte, og at skjønnhet alltid burde gjøre deg glad, og ikke trist. Som en utfordrer innen skjønnhetsbransjen fokuserer Coty på å gi deg nye digitale løsninger for å feire mangfoldet i skjønnheten din på en morsom, tilgjengelig og informativ måte, som for eksempel med stemmestyrt teknologi og blandet virkelighet.

2. Hva slags informasjon samler Coty inn om meg?

Personopplysninger vi kan komme til å innhente om deg, faller inn i følgende kategorier:

  • Opplysninger som du oppgir direkte

    Når du samhandler med Coty, enten på nett eller i egen person, kan vi be deg om å gi oss personopplysningene dine. Vi kan for eksempel be deg gi oss kontaktinformasjonen din når du oppretter en konto hos oss, registrerer deg for å motta nyhetsbrev eller informasjon om produktene eller arrangementene våre og/eller sender forespørsler til oss. Du kan også gi oss personopplysningene dine på andre måte, som for eksempel hvis du kontakter oss i forbindelse med ansettelsesmuligheter, kjøper produkter eller ber om gratiseksemplarer fra oss, kommuniserer med oss via sosiale medier eller kundestøtte-teamene våre, melder deg inn i et lojalitets- eller belønningsprogram, deltar i kampanjene våre eller samhandler med oss på messeshow eller andre arrangementer. Personopplysningene du blir bedt om å oppgi, og grunnene til at du blir bedt om dette, vil bli forklart til deg på det tidspunktet vi ber deg om å oppgi dem, men vi kan innhente:

    • Identifikasjonsopplysninger, som for eksempel fornavn, etternavn, e-postadresse, postadresse, fødselsdato, telefonnummer, kjønn, bostedsland, livsstil/interesser, utseende, stil, innloggingsnavn, passord, svar på sikkerhetsspørsmål;
    • Transaksjonsopplysninger, for eksempel informasjon vedrørende transaksjoner du har hatt med oss, inkludert informasjon om innkjøpene du har gjort og dato og tidspunkt for innkjøpene;
    • Bilder og fotografier, for eksempel hvis du sender inne et bilde til en konkurranse, Coty-nettstedene eller til sosiale medier og tagger Coty eller et Coty-merke, eller når du samhandler med Coty via teknologier som AR, ansiktsanalyse eller andre verktøy;
    • Helseopplysninger, med ditt eksplisitte samtykke, for eksempel informasjon knyttet til bruk av produkter og medisinsk historie (som puls, hudplager og annet), som kan bli oppgitt som del av frivillige forbrukerundersøkelser, produktutvikling og testing; og/eller;
    • Dine meninger eller andre opplysninger, for eksempel hvis du gir en vurdering av produktene du har kjøpt fra oss, oppgir informasjon om bekymringer i forbindelse med produkter og/eller kosmetikk, og om merkene og produktene du bruker, eller hvis du gir oss CV-en din når du utforsker ansettelsesmuligheter hos oss.
  • Opplysninger vi samler inn automatisk

    Når du besøker Coty-nettstedene, samhandler med Coty-innhold eller med oss digitalt, kan vi innhente visse opplysninger automatisk fra datamaskinen din, nettbrettet ditt eller mobilen din (en «Enhet»). I noen land, inkludert landene i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet, kan noe av denne informasjonen anses som personopplysninger under gjeldende databeskyttelseslover.

    Nærmere bestemt kan opplysningene vi innhenter om deg automatisk omfatte informasjon som IP-adressen din, enhetstype (med andre ord merke og modell), unike identifikasjonssifre for enheten, søkermotortype, innstillinger for tidssone, bred geografisk plassering (for eksempel land eller by) og annen teknisk informasjon. Med ditt samtykke kan noen av Coty-nettstedene også innhente nøyaktig informasjon fra Enheten din om hvor du befinner deg for å tilby tjenester basert i nærområdet ditt. Du kan endre preferansene dine når som helst ved å justere innstillingene i Enheten din.

    Vi kan også innhente opplysninger om hvordan Enheten din har samhandlet med oss, inkludert sidene som er besøkt og lenkene som er blitt klikket på, hvordan du navigerer til og fra Coty-nettsteder og Coty-innhold (for eksempel hvordan du skrolle over Coty-nettsteder og Coty-innhold, hvilke deler du klikker på og hvor lang tid du bruker på hver side), preferansene dine, produktene og/eller tjenestene du har sett på eller søkt etter, krasjer og nedlastningsfeil og responstider.

    Noen av disse opplysningene kan samles inn ved hjelp av informasjonskapsler eller lignende sporingsteknologi, slik det forklares nærmere i avsnittet «Bruker Coty informasjonskapsler og andre lignende teknologier?» nedenfor.

  • Opplysninger vi innhenter fra tredjepartskilder

    Av og til kan det hende at vi mottar personopplysninger om deg fra tredjepartskilder, men bare der vi har sjekket at disse tredjepartene enten har ditt samtykke, eller har juridisk tillatelse til eller er pålagt å gi personopplysningene dine til oss.

    Opplysningene vi innhenter fra tredjeparter inkluderer:

    • Våre partnere innen sosiale medier, for eksempel hvis du logger deg inn på Coty-nettsteder via et Sosialt nettsted (slik det er definert i avsnittet «Hva hvis jeg besøker eller bruker et sosialt nettverk eller offentlig forum via et Coty-nettsted?» i denne Erklæringen), kan det Sosiale nettstedet gi oss opplysninger som omfatter: bruker-ID for gjeldende tredjepartsnettsted, navn, e-postadresse og plassering knyttet til bruker-ID-en, og all annen informasjon som er tillatt av personvernerklæringen til det nettstedet. Vi kan også dele opplysninger om deg med det sosiale nettverksstedet angående påloggingen din. Du finner mer informasjon om tilgang til eller bruk av et Sosialt nettsted i avsnittet «Hva hvis jeg besøker eller bruker et sosialt nettverk eller offentlig forum via et Coty-nettsted?»
    • Våre forhandlere, distributører og tredjepartspartnere, for eksempel kan forhandlerne, distributørene og tredjepartspartnerne våre gi oss opplysninger, inkludert fornavn, etternavn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer, kjønn, søkemønster, geo-plassering og enhetsidentifikatorer, klikket gjennom og andre data fra informasjonskapsler, demografiske opplysninger inkludert opplysninger om utseendet ditt (inkludert hårfarge, hårkarakteristikker og hårpleie-rutiner), og informasjon knyttet til produkter kjøpt i butikkene deres (enten i fysiske butikker eller som netthandel via deres eget nettsted eller et dedikert mikronettsted) og forespurte tjenester via nettstedene og/eller applikasjonene deres.
    • Våre teknologipartnere og markedsundersøkelsesorganisasjoner, for eksempel kan våre foretrukne teknologipartnere dele opplysninger med oss der dette er tillatt ved gjeldende databeskyttelseslover, inkludert søkemønstre, geo-plassering og enhetsidentifikatorer.

3. Hvordan bruker Coty opplysningene mine?

Vi bruker personopplysningene dine til de formålene som er angitt i denne Erklæringen, som omfatter:

  • For å gi deg de produktene og tjenestene du har bedt om, for å administrere vårt forhold til deg og utføre våre forpliktelser som følger av forholdet mellom deg og oss, inkludert interne regnskaps- og administrasjonsformål, å behandle betaling for kjøp eller andre tjenester, og å opprette og administrere kontoen din.

  • For å verifisere identiteten din, kan vi for eksempel bruke fødselsdatoen din til å avgjøre om du er gammel nok til å bruke tjenestene våre, eller e-postadressen din for å finne ut om du allerede har en konto hos det aktuelle Coty-nettstedet.

  • For å tilby personlig service, bruker vi for eksempel opplysningene dine til å gi deg tilpassede anbefalinger for produkter som vi tror du kanskje vil like, for å skreddersy Coty-innhold slik at det passer til interessene dine eller, på din forespørsel og når det er tilgjengelig, tilby personlige og tilpassede produkter. Vi vil også bruke personopplysningene dine på tvers av Coty-nettstedene for å tilby en sømløs brukeropplevelse.

  • For analytiske formål, kan vi for eksempel analysere opplysningene dine, inkludert plassering, forespurte produkter og/eller tjenester, alder, tidssone, IP-adresse og besøkte URL opp mot den bredere kundedatabasen vår for interne forretningsformål, for eksempel for å generere statistikk og utvikle markedsføringsplaner for å forbedre tjenestene og produktene våre, Coty-nettsteder og Coty-innhold. Vi kan også samle og avidentifisere opplysningene dine for å skape kundesegmenter og dele med våre lisensinnehavere og samarbeidspartnere.

  • For å gi deg markedsføringskommunikasjon som du kanskje er interessert i, for eksempel, hvis du velger å motta markedsføringskommunikasjon fra oss, kan vi bruke opplysningene dine for å holde deg oppdatert om våre nyeste produkter, tjenester, undersøkelser, kunngjøringer, kommende arrangementer, lotterier, konkurranser og andre kampanjer via våre nyhetsbrev, e-post eller annen kommunikasjon. Hvis du ikke lenger ønsker å motta disse markedsføringskommunikasjonene, finner du mer informasjon om hvordan du melder deg av i avsnittet «Hva kan jeg gjøre for å slutte å motta markedsføringsmeldinger?»

  • For skreddersydd annonsering, kan for eksempel vi, eller med tredjepartsleverandører, bruke opplysningene dine til å gi deg skreddersydd annonsering på tredjeparts nettsteder, inkludert Sosiale nettsteder. Disse annonsene er enten: (i) «kontekstuelle» (noe som betyr at de blir presentert på grunn av nettsiden du ser på); eller (ii) «atferdsreklame» eller «interessebasert annonsering» (dvs. hvor annonser vises til deg basert på interessene dine, som vi har utledet fra opplysningene dine, inkludert demografiske, geografiske og interessebaserte data). Vi kan bruke skreddersydd annonsering for å inkludere eller ekskludere personer som har registrert seg for våre produkter og tjenester for å sikre at du får informasjon om de produktene eller tjenestene som er mest relevante for deg. For å gjøre dette, kan vi spore søkeaktiviteten din på forskjellige nettsteder, forskjellige Enheter og/eller forskjellige applikasjoner. Vi kan sette sammen søkeaktiviteten din på én Enhet, for eksempel mobiltelefonen din, med søkeaktiviteten på en annen enhet, for eksempel nettbrettet ditt, for å sikre at annonseringen er skreddersydd for deg. Hvis du ikke lenger ønsker å se skreddersydd annonsering, kan du endre preferansene i innstillingene for informasjonskapsler (se avsnittet: «Bruker Coty informasjonskapsler og andre lignende teknologier?»). I tillegg tillater noen tredjepartsnettsteder at du ikke lenger ser annonser fra bestemte annonsører på dette nettstedet, så du bør også sjekke preferansene dine på disse nettstedene.

  • For kommunikasjon som ikke er knyttet til markedsføring, kan vi for eksempel bruke personopplysningene dine til å gi deg viktig informasjon om kontoen din, tjenesten du har bedt om eller annen kommunikasjon som ikke er knyttet til markedsføring. Dette inkluderer: (i) sende deg en e-post for å bekrefte identiteten din når du registrerer deg; (ii) sende deg en e-post når du har bedt om tilbakestilling av passord og/eller brukernavn; (iii) varsle deg om at en bestemt tjeneste har blitt suspendert for vedlikehold eller er avsluttet; (iv) informere deg om at vi har oppdatert denne Erklæringen eller Brukervilkårene; våre; eller (v) gi deg beskjed om produkter eller tjenester du har bedt om eller kjøpt. Vi vil aldri kontakte deg for å be om passordet ditt. Vær forsiktig dersom du mottar kommunikasjoner fra noen som ber om denne informasjonen.

  • For å gi best mulig service til våre kunder og forbrukere, kan vi for eksempel bruke personopplysningene dine til å behandle og svare på spørsmål og/eller henvendelser.

  • For optimalisering og administrasjon av nettstedene, kan vi for eksempel bruke personopplysningene du har gitt oss til å:

    • administrere Coty-nettsteder, Coty-innhold og våre andre digitale tilbud, inkludert tjenester og produkter som tilbys gjennom disse Coty-nettstedene;
    • sikre sikkerheten til nettverkene våre og opplysningene dine;
    • tilpasse framtidige besøk til Coty-nettsteder og våre andre digitale tilbud basert på interessene dine for å sikre den mest brukervennlige navigasjonsopplevelsen på nettet;
    • forbedre Coty-nettsteder og våre andre digitale tilbud (inkludert å fikse operative problemer som for eksempel sider som krasjer og programvarefeil); og
    • tilby partnerne våre tjenester, som for eksempel verktøy, analyser, data og innsikt for å se hvordan nettstedene eller mobilapplikasjonene deres brukes.
  • For produktutvikling og forretningsutviklingsformål, vil vi for eksempel bruke opplysningene vi henter inn fra deg for å forbedre produktene våre og utvikle nye produkter.

  • For å forebygge og gjenkjenne svindel og beskytte og forsvare rettighetene og eiendommen til Coty, våre ansatte og våre forretningspartnere.

  • For jobbsøkingsformål, for eksempel hvis du kontakter oss i forbindelse med jobbutsiktene dine, vil vi bruke personopplysningene dine til å vurdere deg for nåværende og fremtidige arbeidsplasser, og kontakte deg med hensyn til sysselsettingsmuligheter hos Coty som du har uttrykt interesse for.

4. På hvilket grunnlag kan Coty bruke opplysningene mine på denne måten?

Vi er pålagt å tilfredsstille en eller flere av grunnene som er angitt av gjeldende databeskyttelseslovgivning før vi kan innhente og bruke personopplysningene dine.

Generelt vil det juridiske grunnlaget vårt for innhenting av personopplysningene som beskrives over være avhengig av typen personopplysninger og den spesifikke konteksten vi innhenter dem i. Vi vil imidlertid normalt oppgi følgende grunner til å hente inn og bruke personopplysningene dine:

Hva er de juridiske grunnene?

Hva er disse?

Utførelse av en kontrakt

Det kan være nødvendig for oss å bruke opplysningene dine for å utføre våre forpliktelser i henhold til en kontrakt med deg eller med sikte på å inngå en slik kontrakt. For eksempel der du har: (i) bedt om tjenester og/eller produkter fra oss, må vi bruke opplysningene dine til å levere de tjenestene og/eller produktene du har bedt om eller (ii) kontaktet oss i forbindelse med ansettelsesmuligheter, er innhenting og bruk av personopplysningene dine nødvendig for at vi skal kunne tilby deg jobben, behandle din godtakelse av tilbudet, få deg om bord som ansatt og oppfylle våre forpliktelser som arbeidsgiver.

Overholdelse av de juridiske forpliktelsene våre

Innhenting og bruk av personopplysningene dine kan være nødvendig for at vi skal kunne overholde de juridiske forpliktelsene våre. For eksempel: Hvis du er en bedriftskunde, må vi behandle opplysningene dine for å verifisere identiteten din og foreta de nødvendige kontrollene.

Forfølging av våre legitime interesser

Når slik behandling ikke underlegges dine rettigheter, har vi lov til å bruke personopplysningene dine til å forfølge våre legitime interesser, for eksempel å drive Coty-nettstedene og våre andre digitale tilbud for å forbedre produktene våre, Coty-nettstedene og våre andre digitale tilbud, å gjennomføre markedsføring eller annet for å hjelpe oss med å oppnå formålet vårt med å feire og frigjøre mangfoldet ved skjønnheten din. Vi kan ha andre legitime interesser, og hvis det er hensiktsmessig, vil vi forklare deg dette på det aktuelle tidspunktet.

Samtykke

I noen begrensede tilfeller kan det hende vi vil trenge ditt samtykke til å hente inn og bruke personopplysningene dine. For eksempel kan vi trenge samtykke: (i) der du har kontaktet oss i forhold til ansettelsesmuligheter og har gitt oss sensitive personopplysninger, som for eksempel informasjon om rasemessig eller etnisk opprinnelse, seksuell legning, religion, fysisk og psykisk helse, funksjonshemming eller fagforeningsmedlemskap, eller (ii) i forbindelse med sending av e-markedsføring eller kommunikasjon fra forskjellige merker innen Coty-gruppen.

Hvis vi trenger samtykke, vil vi forklare deg dette på det tidspunktet vi ber om opplysningene dine. Du kan trekke samtykket ditt til enhver tid ved å bruke den mekanismen som ble levert på det tidspunktet, eller ved å kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen som er oppgitt i avsnittet «Hvordan kontakter jeg Coty?» i denne Erklæringen.

Vitale interesser

I noen tilfeller kan det være nødvendig å bruke personopplysningene dine for å beskytte dine interesser eller en annen persons interesser.

Det kan hende at du ikke alltid blir pålagt å oppgi personopplysningene vi har bedt om. Men hvis du velger å ikke oppgi visse opplysninger, kan det være at du ikke kan dra nytte av noen av tjenestene våre. Alle opplysninger som er påkrevd, er tydelig merket som obligatoriske. Hvis du foretrekker at vi ikke henter inn bestemte personopplysninger fra deg, må du avstå fra å gi oss slik informasjon, eller velge å ikke oppgi disse opplysningene når det er aktuelt.

Hvis vi ber deg om å oppgi personopplysninger for å overholde et lovkrav eller for å utføre en kontakt med deg, vil vi gjøre det klart på det aktuelle tidspunktet og informere deg om hvorvidt det er obligatorisk å oppgi personopplysningene dine eller ikke (så vel som om de mulige konsekvensene hvis du ikke oppgir personopplysningene dine).

Hvis vi innhenter og bruker personopplysningene dine i samsvar med våre legitime interesser (eller tredjeparts), vil disse interessene normalt være som angitt i denne Erklæringen, men hvis dette endres, vil vi på det aktuelle tidspunktet gjøre klart for deg hva de legitime interessene er.

Hvis du har noen spørsmål eller trenger ytterligere informasjon om det juridiske grunnlaget vi innhenter eller bruker personopplysningene dine på, kan du ta kontakt med vårt Databeskyttelsesteam. Informasjon om hvordan du kontakter vår Databeskyttelsesteam finner du i avsnittet «Hvordan kontakter jeg Coty?»

5. Bruker Coty informasjonskapsler og andre lignende teknologier?

Når du besøker Coty-nettstedene, ser på eller samhandler med Coty-innhold eller på annen måte kommuniserer med oss digitalt, kan Coty og våre partnere plassere små datafiler på enheten din, kjent som «informasjonskapsler", for å innhente og bruke personopplysningene dine, inkludert å tjene interessebasert annonsering. Les mer om informasjonskapsler og andre lignende teknologier, inkludert hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler i våre Retningslinjer for informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at vi ikke svarer på eller tar hensyn til «Do not track» (dnt)-signaler eller lignende mekanismer overført av nettlesere.

Når du: (i) logger deg på Coty-nettsteder via et Sosialt nettsted eller andre nettsteder; (ii) får tilgang til Sosiale nettsteder via Coty-nettsteder eller andre nettsteder; og/eller (iii) sender inn innhold til Sosiale nettsteder eller andre nettsteder via et Coty-nettsted, kan det Sosiale nettstedet eller andre nettsteder bruke informasjonskapsler og lignende teknologier for å samle inn data om brukeratferd til egne formål. Denne bruken av informasjonskapsler er i tråd med den tredjepartens egne retningslinjer for informasjonskapsler, noe vi ikke har noen kontroll over.

Se avsnittet «Hva hvis jeg besøker eller bruker et sosialt nettverk eller offentlig forum via et Coty-nettsted?» for mer informasjon.

6. Deler Coty opplysningene mine med noen?

Vi kan videreformidle personopplysningene dine til tredjeparter av følgende kategorier:

  • Innen Coty-gruppen: Vi kan gjøre personopplysningene dine tilgjengelige for andre enheter i Coty-gruppen, inkludert de enhetene som står oppført, slik at vi kan tilby våre tjenester til deg for de formålene som er beskrevet i denne Erklæringen, eller som du blir varslet om når vi samler inn personopplysningene dine.
  • Med tredjepart for markedsføringsformål: Visse kampanjer og arrangementer sponset av Coty, eller enkelte deler av Coty-nettstedene, kan gi deg muligheten til å samtykke til å motta markedsføringskommunikasjon fra Cotys forretningspartnere, som Cotys lisensgivere eller med-sponsorer. Hvis du har gitt ditt samtykke, kan opplysningene dine bli brukt av slike tredjeparter for slike formål.

  • Med våre tjenesteleverandører: Coty engasjerer tredjeparts tjenesteleverandører til å utføre funksjoner på vegne av Coty (for eksempel for å støtte levering av produktene våre, eller Coty-nettstedene). Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, å dele opplysninger med følgende typer tjenesteleverandører:

    • reklameleverandøre – inkludert selskaper som tilbyr: (i) annonseringsplass for Coty; (ii) levering av reklamerelaterte tjenester, inkludert byråer instruert til å foreta reklamekjøp på vegne av Coty, leverandører av reklame-byttehandel (et digitalt marked for å kjøpe og selge reklameplass), og leverandører av en etterspørselsplattform (programvare som brukes til å kjøpe annonsering på en automatisk måte), for eksempel DoubleClick fra Google;
    • leverandører av markedsføringsdatabaser og kundebehandlingsdatabaser og datahåndteringsplattformer – som gjør at Coty kan administrere opplysningene dine på en sikker og effektiv måte;
    • dataanalysefirmaer – som gir innsikt og hjelper oss med å analysere trender ved hjelp av dataene vi og de besitter;
    • kundestøttespesialister – som tilbyr kundestøttetjenester på våre vegne for produktene og tjenestene til Coty;
    • utstedelses- og faktureringsselskaper – dette inkluderer selskaper som koordinerer e-postkampanjer, lotterier, konkurranser eller kampanjer på våre vegne;
    • applikasjonsutviklings- og webhotellselskaper – for å gjøre det mulig for Coty-nettsteder å være på internett;
    • leverandører av informasjonsteknologi og relaterte infrastrukturer;
    • leverandører av e-posttjenester; og
    • revisjonsleverandører og profesjonelle tjenesteleverandører.
  • Som en del av virksomhetsoverføringer: Coty kan utlevere personopplysningene dine til en faktisk eller potensiell kjøper (og dennes agenter og rådgivere) i forbindelse med enhver/ethvert faktisk eller foreslått avhending, fusjon, oppkjøp, fellesforetak, konkurs, oppløsning, omorganisering eller annen lignende transaksjon eller prosedyre.

  • For å overholde lovene: Coty kan utlevere personopplysningene dine til enhver rettmessig politimyndighet, forskriftsmessig, offentlig organ, rettsinstans eller tredjepart der vi mener det er nødvendig å gi disse opplysningene (i) etter gjeldende lov eller forskrift, (ii) for å utøve, etablere eller forsvare våre juridiske rettigheter eller (iii) å beskytte dine interesser eller en annen persons interesser; og

  • Til eventuelle andre personer med ditt samtykke til utlevering.

7. Hvilke personvernrettigheter har jeg?

I henhold til gjeldende lov om personvern kan du også ha følgende rettigheter:

  • Retten til å be om tilgang til personopplysninger, som gjør at du kan motta bekreftelse om hvorvidt vi behandler personopplysningene dine eller ikke, og tilgang til slike personopplysninger

  • Retten til å endre og/eller korrigere unøyaktige personopplysninger eller til å be om at vi sletter personopplysningene dine under visse omstendigheter

  • Retten til å stanse eller hindre behandlingen av personopplysningene dine

  • Retten til å motsette deg behandling av personopplysningene dine (inkludert enhver behandling for direkte markedsføring). Du finner mer informasjon om hvordan du kan slippe å motta direkte markedsføring i avsnittet, «Hva kan jeg gjøre for å slippe å motta markedsføringsmeldinger?»

  • Retten til å be om at personopplysningene dine kan gjøres flyttbare

  • Retten til å trekke samtykket ditt, hvis det er aktuelt. Tilbaketrekning av samtykket ditt vil ikke påvirke lovligheten av noen behandling vi har foretatt før du trakk samtykket tilbake, det vil heller ikke påvirke behandlingen av personopplysningene dine utført i samsvar med lovlige grunner til dette annet enn samtykke

  • I henhold til lovgivningen i California, kan du en gang om året, hvis du er bosatt i California, be om å få gratis informasjon om vår utlevering (hvis noen) av personopplysningene dine til tredjeparter for markedsføringsformål i det foregående kalenderår.

Du kan utøve disse rettighetene ved å kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen som er oppgitt i avsnittet «Hvordan kontakter jeg Coty?» i denne Erklæringen. Vi svarer på alle forespørsler vi mottar fra personer som ønsker å utøve personvernrettighetene sine i samsvar med gjeldende lovgivning om personvern, og vi kan kreve rimelig dokumentasjon for å bekrefte identiteten din før vi imøtekommer forespørselen din.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller bekymringer om hvordan vi bruker personopplysningene dine. Du har videre rett til å sende inn en klage til en relevant tilsynsmyndighet.

8. Hva kan jeg gjøre for å slippe å motta markedsføringsmeldinger?

Vi vil kun sende deg markedsføringskommunikasjon hvis du har samtykket til dette, eller hvis vi ellers har juridisk tillatelse til det. Hvis du når som helst bestemmer deg for at du ikke lenger ønsker å motta markedsføringskommunikasjon fra oss, kan du velge dette bort ved å klikke på den aktuelle lenken for avmelding i e-posten du mottar, ved å sende oss en e-post, eller ved å kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen i avsnittet «Hvordan kontakter jeg Coty?» i denne Erklæringen. Vær oppmerksom på at samtidig som at vi vil respektere din forespørsel om å slutte å motta markedsføringskommunikasjon, vil vi fortsette å sende deg tjenesterelaterte kommunikasjoner, for eksempel e-postbekreftelser på kjøp via Coty-nettsteder, og vil beholde opplysningene dine av arkiveringshensyn.

9. Hvor lenge oppbevarer Coty personopplysningene mine?

Vi vil lagre personopplysningene dine der vi har et igangværende, lovlig forretningsbehov for å gjøre dette (for eksempel, for å gi deg tilgang til Coty-nettstedene eller våre andre digitale tilbud, for å gi deg et produkt du har kjøpt, eller for å oppfylle gjeldende juridiske, skattemessige eller bokføringskrav).

Når vi ikke har noen igangværende forretningsmessige behov for å behandle personopplysningene dine, vil vi enten slette eller anonymisere dem, eller hvis dette ikke er mulig (for eksempel fordi personopplysningene dine er lagret i sikkerhetskopier), vil vi lagre personopplysningene og isolere dem fra all videre behandling til det er mulig å slette dem.

10. Overfører Coty opplysningene mine til andre land?

Ettersom vi er en internasjonal enhet, må vi for å kunne tilby våre tjenester kanskje overføre og behandle personopplysningene dine internasjonalt (inkludert til destinasjoner utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet («EØS») og Storbritannia), særlig innad i hele Coty-gruppen og til de jurisdiksjoner der disse enhetene er basert (oppført). Dette innebærer at når vi behandler personopplysningene dine, kan vi behandle dem i et hvilket som helst av disse landene.

Som en følge av dette, kan personopplysningene dine bli overført til, og behandlet i, land som ikke kan garantere det samme beskyttelsesnivået for personopplysninger som landet du bor i. Vi har imidlertid gjennomført tiltak for å sikre at personopplysningene dine vil forbli beskyttet i henhold til denne Erklæringen. Dette inkluderer implementering av EU-kommisjonens godkjente standard kontraktsklausuler for overføring av personopplysningene dine mellom selskapene i gruppen vår, som krever at alle gruppeselskaper skal beskytte personopplysninger som de behandler fra EØS i samsvar med EUs personvernlov.

Ytterligere informasjon kan gis på forespørsel: ta kontakt med oss ved hjelp av kontaktinformasjonen som er oppgitt i avsnittet «Hvordan kontakter jeg Coty?» Vi har også implementert tilsvarende passende garantier med våre tredjeparts tjenesteleverandører og partnere, og ytterligere detaljer kan gis på forespørsel.

11. Er opplysningene mine sikre?

Vi forstår at du bryr deg om hvordan personopplysningene dine blir brukt og/eller deles med andre, og vi verdsetter tilliten din og søker å beskytte personopplysningene dine.

Vi implementerer hensiktsmessige tekniske og organisatoriske sikkerhetsforanstaltninger, inkludert fysiske, administrative og tekniske forholdsregler for å beskytte personopplysningene dine fra uautorisert tilgang, bruk og utlevering. For å sikre sikkerheten til personopplysningene dine, kommuniserer vi våre retningslinjer for personvern og sikkerhet til alle Coty-ansatte og håndhever personvernsikkerhet i selskapet vårt.

Tiltakene vi bruker for å beskytte personopplysningene dine er utformet for å gi et sikkerhetsnivå som passer til risikoen for behandling av personopplysningene dine. Vær imidlertid oppmerksom på at ingen elektronisk overføring av opplysninger kan være helt sikker. Vi kan ikke garantere at de sikkerhetstiltakene vi har tatt i bruk for å beskytte personopplysninger aldri blir brutt ned eller svikter, eller at disse tiltakene alltid vil være tilstrekkelige eller effektive.

12. Hva hvis jeg besøker et nettsted via et Coty-nettsted?

Som beskrevet ovenfor kan Coty-nettsteder inneholde lenker til og fra andre tredjeparts nettsteder og tjenester (samlet: «Tredjepartsnettsteder») som ikke kontrolleres og drives av oss.

Vær oppmerksom på at vi ikke har kontroll over innholdet, retningslinjene eller handlingene til disse Tredjepartsnettstedene. Din bruk av disse nettstedene skjer på egen risiko, og vi påtar oss intet ansvar for personvernpraksiser på slike Tredjepartsnettsteder. Vi oppfordrer deg til å lese personvernreglene og bruksvilkårene for hvert Tredjepartsnettsted som du kobler deg til fra Coty-nettsteder.

13. Hva hvis jeg besøker eller bruker et sosialt nettverk eller offentlig forum via et Coty-nettsted?

Coty-nettstedene kan legge til rette for enkel tilgang til bestemte Tredjepartsnettsteder med sosiale nettverk og andre nettsteder eller tjenester med brukergenererte innholdsfunksjoner, som Facebook, Instagram og Twitter («Sosiale nettsteder»). Du forstår at vi ikke kontrollerer slike tjenester og ikke er ansvarlige for måten de opererer på.

Coty-nettstedene kan legge til rette for at du kan:

  • få tilgang til Sosiale nettsteder: dette kan omfatte: tilgang til nettsteder som for eksempel en YouTube-video tilhørende et Coty-merke; eller aktivering av tredjepartsnettsteder når du poster en kommentar, deler eller liker noe på Coty-nettsteder ved hjelp av en tredjeparts sosialt nettverk-plugin. I hvert tilfelle gjelder slik tredjeparts personvernregler for samhandlingen din med det nettstedet eller den tjenesten;

  • sende inn innhold til sosiale nettsteder: for anmeldelser, diskusjonsfora, meldingstavler, fotografier og andre offentlige funksjoner («Offentlige forumer»). Vi begrenser ikke distribusjonen av personopplysninger som du frivillig utleverer i disse offentlige forumene, så vær oppmerksom på at alle opplysninger du utleverer der, kan innhentes og brukes av Coty og andre. Av den grunn oppfordrer vi deg til å avstå fra å oppgi eller dele personlig informasjon om deg selv i Offentlige forumer. Coty kan ikke hindre tredjeparter i å bruke slike opplysninger på en måte som kan være i strid med denne Erklæringen eller gjeldende lovgivning; og

  • logge inn på et Coty-nettsted via et Sosialt nettsted: for eksempel for en harmonisert brukeropplevelse. Innlogging via et Sosialt nettsted eller en annen tredjepartskonto kan tillate oss å få tilgang til opplysninger som du har gitt det sosiale nettstedet tillatelse til å dele. Innloggingsfunksjonen kan også overføre opplysninger til det sosiale nettstedet eller tredjepart, for eksempel brukernavn og passord, for å godkjenne deg. Det sosiale nettstedet eller tredjepart kan også automatisk samle inn opplysninger som IP-adressen din, informasjon om nettleseren og enheten din, og nettsideadressen til Coty-nettstedet. Innloggingsfunksjonen kan også plassere og lese informasjonskapsler fra tredjeparten som kan inneholde en unik identifikator som det sosiale nettstedet eller annen tredjepart tildeler deg. Funksjonaliteten til og din bruk av innloggingen er underlagt personvernreglene og vilkårene til det sosiale nettstedet.

Vår bruk av personopplysningene dine i forhold til de sosiale nettstedene vil være som angitt i denne Erklæringen eller som ellers varslet til deg. Igjen, vær oppmerksom på at Tredjepartsnettsteder (inkludert Sosiale nettsteder) kan være kontrollert av en tredjepart, og vi oppfordrer deg til å gjøre deg kjent med personvernreglene og bruksvilkårene for hvert Tredjepartsnettsted.

14. Jeg har deltatt i en konkurranse, markedsføringskampanje eller spørreundersøkelse - hvor finner jeg mer om det?

Coty og dets foretrukne tredjeparts tjenesteleverandører eller forretningspartnere kan tilby lotterier, konkurranser, kampanjer og undersøkelser (hver: en «Kampanje») via et Coty-nettsted.

Der vi gjør dette, vil vår bruk av personopplysningene dine være som angitt i denne Erklæringen eller som ellers varslet til deg. Imidlertid kan en tredjeparts personvernregler i visse tilfeller gjelde for eventuelle personopplysninger du oppgir i forbindelse med en slik Kampanje. Før du går melder deg på en Kampanje, oppfordrer vi deg til å sjekke hvem som driver den aktuelle Kampanjen, og de vilkårene, betingelsene, retningslinjene og reglene som gjelder for den.

For å finne ut mer om vilkårene og betingelsene som gjelder for Kampanjer drevet av Coty, kan du se våre Vilkår og betingelser for kampanjer.

15. Hvor gammel må jeg være for å bruke Coty-nettstedene eller andre digitale Coty-tilbud?

Du må være 13 år eller eldre for å kunne bruke Coty-nettsteder og våre andre digitale tilbud.

Vi tar personvernet ditt veldig alvorlig, og vi forstår viktigheten av å ta ekstra forholdsregler for å beskytte personvernet og sikkerheten til barn som bruker Cotys produkter og tjenester. Vi ber ikke om eller bevisst innhenter personopplysninger om barn i alderen 13 år og yngre. Hvis vi blir gjort oppmerksom på at vi har mottatt slike opplysninger, eller opplysninger som bryter med retningslinjene våre, vil vi bruke en rimelig innsats for å finne og fjerne disse opplysningene fra våre arkiver.

16. Jeg er Salong-eier - er det noe annet jeg trenger å vite?

Spesifikke bestemmelser gjelder Salong-eiere som bruker Coty-nettstedene og våre andre digitale tilbud - disse er beskrevet nedenfor.

Hver gang du sender inn opplysninger om en "ny kunde", "medarbeider" eller andre personopplysninger, må du sørge for at den aktuelle personen: (i) er over 13 år; (ii) er klar over at du vil dele detaljene deres med oss og vår behandling i samsvar med denne Erklæringen; og (iii) har, hvis det er relevant, samtykket i å motta markedsføringskommunikasjon fra oss og våre partnere.

Du kan bare dele denne informasjonen med oss når du bruker et Coty-nettsted og/eller våre andre digitale tilbud der du har gjort disse personene oppmerksomme på Erklæringen vår og hvordan vi skal bruke personopplysningene deres. Hvis vi blir klar over at du har sendt inn personopplysninger til et Coty-nettsted og/eller noen av våre andre digitale tilbud uten tillatelse, vil vi sletteopplysningene fra arkivene våre.

17. Blir denne Erklæringen endret noen gang?

Vi kan oppdatere eller endre denne Erklæringen fra tid til annen som følge av endrede juridiske, tekniske eller forretnings-utviklinger. Vi vil innhente ditt samtykke ved alle større endringer i Erklæringen hvis, og når det er pålagt oss av gjeldende personvernlover. Datoen for den nyeste versjonen av denne Erklæringen vises øverst på siden.

Når vi oppdaterer Erklæringen vår, vil vi gjennomføre de nødvendige tiltakene for å informere deg, i samsvar med betydningen av endringene vi foretar. For eksempel vil vi varsle deg om eventuelle endringer i denne Erklæringen ved å legge inn en ny melding og oppdatere «sist endret»-datoen øverst på denne siden eller ved å sende den nye meldingen til deg via e-post, der det er aktuelt.

18. Hvordan kontakter jeg Coty?

Hvis du har noen spørsmål angående vår praksis eller hvordan vi behandler opplysningene dine, kan du kontakte vårt databeskyttelsesteam ved å sende en e-post til data_privacy@cotyinc.com eller sende et brev til Databeskyttelsesteam, Commercial Legal Department, Coty Inc, 20 Eastbourne Terrace, London, W2 6LE, Storbritannia.

Kontaktinformasjon for hver av Coty-enhetene finner du her:

Coty Austria GmbH Technologiestr.10 / Wienerberstr. 41 Wien, AT 1120 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige International Austria GmbH Landwiedstraße 211 Linz, AT 4020 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty Benelux S.A. Terhulpsesteenweg 181 1170 Watermaal-Bosvoorde Belgium Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige Products N.V. Louizalaan 480 Brussel, BE 1050 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty Ceska republika, s.r.o. Na Okraji 335/42, 162 00 Prague 6 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige International Denmark ApS Kirkebjerg Parkvej 9, 2605 Brondby, Denmark Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige International Finland Oy Lars Sonckin Kaari 10, 02600 Espoo, Finland Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty S.A.S. 14, rue du Quatre Septembre 75002, Paris, France Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty France S.A.S. 7, rue de la Paix Paris, FR 75002 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Else France S.A.S. 56 Quai de Dion Bouton 92800 Puteaux Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Fragrance Production S.A.S. Z.I. Edmond Poillot B.P. 855 28011 Chartres, France Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty Brands Management GmbH Rheinstrasse 4E, 55116 Mainz Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty Germany GmbH Fort Malakoff Park,Geschaeftzentrum 3.0G, Rheinstrasse 4E Mainz, DE 55116 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty Services and Logistics GmbH Fort Malakoff Park Rheinstrasse 4E Mainz, DE D-55116 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige International Germany GmbH Berliner Allee 65 Darmstadt, DE 64295 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige Manufacturing Cologne Germany GmbH Wilhelm-Mauser-Str. 40 Köln, DE 50827 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige Manufacturing Germany GmbH Berliner Allee 65 Darmstadt, DE 64295 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige Products GmbH Berliner Allee 65 Darmstadt, DE 64295 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige Service Germany GmbH Berliner Allee 65, 64295 Darmstadt, Germany Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Sebastian Europe GmbH Berliner Allee 65 Darmstadt, DE 64295 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Wella Grundstuecks- und Vermoegensverwalturngs GmbH & Co. KG Berliner Allee 65 Darmstadt, DE 64295 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty Hellas S.A. Kifissia Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Wella Hellas MEPE 3rd Floor KRONOS Business Centre 49 Agiou Konstantinou Str Maroussi, Athens, GR 15124 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty Hungary Kft. Hungarian Capital City Court of Companies Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty Ireland Ltd. Unit A1 Nutgrove Office Park Rathfarnham, Dublin 14 Republic of Ireland Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige Manufacturing Ireland Ltd. Gortlandroe Industrial Estate Gortlandroe Nenagh Co. Tipperary E45 R251 Ireland Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Wella Ireland Bradfield Road Eureka Park Ashford Kent TN25 4AQ Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty Italia S.R.L. Italian Chamber of Commerce: 00081940082 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Labocos Srl Via Giorgio Ribotta 11 Europarco II Rome, IT 00144 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige International Luxembourg SARL 19, Rue de Bitbourg L-1273 Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty Lancaster S.A.M. 6 Avenue Albert II , MC 98000 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige International Netherlands B.V. Watermanweg 90-100, Rotterdam, NL 3067 GG Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Lancaster B.V. Schiphol Boulevard 393 toren B 1118BJ Schiphol Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige International Norway AS Nydalsveien 30 B 0484 Oslo Norway Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty Polska Sp z.o.o. ul. Domaniewska 34A 02-672 Warsaw Poland Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige International Poland Sp. z.o.o. Warsaw Towers ul. Sienna 39. Warszawa, PL 00-121 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Wella Prestige Products Portugal S.A. Lagoas Park, Edificio 5C, 2º. Andar 2740-245 Porto Salvo (Oeiras) Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty Cosmetics Romania SRL J40/10770/1996 - Bucharest Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty Slovenská Republika s.r.o. Ladislava Dérera 18 831 01 Bratislava 37 Slovak Republic Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty Spain S.L., Sociedad Unipersonal Torre Mapfre C/ Marina 16-18, planta 16 08005 BARCELONA Spain Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige Products S.A.U. HFC Prestige Products, SA C/ Marina nº16 Planta 16 TORRE MAPFRE 08005 BARCELONA Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Productos Cosmeticos, S.L.U Productos Cosmeticos, S.L.U Avenida Bruselas 24 Alcobendas 28108 - Madrid (ESPAÑA) Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige International Sweden AB Hangovagen 20, 11541 Stockholm, Sweden Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty (Schweiz) AG Bösch 80b Postfach 143 Hunenberg, CH 6331 Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty Geneva SARL Versoix chemin de la Papeterie 1 1290 Versoix Switzerland Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty International S.a.r.l. Chemin de la Papeterie 1, 1290 Versoix Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige International Switzerland Sàrl chemin Louis-Hubert 1-3, 1213 Petit-Lancy Lancy, Switzerland Contact us: data_privacy@cotyinc.com

So Be Cosmetics S.A. c/o Sofirège & Associés SA Rue Ferdinand-Hodler 13 1207 Geneva Switzerland Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestij Satış ve Dağıtım Ltd. Şti. Icerenkoy MH. Askent SK. Kosifler IS Merkezi 3 A Atasehir, TR Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Beamly Ltd. First Floor Drury House, 34-43 Russell Street, London, WC2B 5HA Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Beauty International Ltd. Eureka Park Ashford Kent TN25 4AQ Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Bourjois Limited Bourjois Limited Eureka Park, Bradfield Road Ashford, Kent England TN25 4AQ Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty Brands Group Limited Eureka Park Ashford, Kent TN25 4AQ England Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Coty U.K. Limited St. Georges House 5 St. Georges Road Wimbledon London SW19 4DR Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Del Laboratories (U.K.) Limited Eureka Park, Ashford, Kent. TN25 4AQ Contact us: data_privacy@cotyinc.com

HFC Prestige Products Ltd. Bradfield Road Eureka Park Ashford Kent TN25 4AQ Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Lancaster Group, Ltd. Eureka Park Ashford Kent TN25 4AQ UK Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Rimmel International Ltd. Eureka Park Ashford, Kent TN25 4AQ England Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Wella (UK) Ltd Bradfield Road Eureka Park Ashford Kent TN25 4AQ Contact us: data_privacy@cotyinc.com

Takk for at du tok deg tid til å lese denne Erklæringen.